Boxout

Saybia

Saybia

Details

Datum Dinsdag 28 oktober 2008
Plaats Brussel
Start 20u00
Organisatie AB
Type Optreden

Meer info

Ah ja, Saybia! November '02, net na hun eerste cd, waren ze nog voor het eerst hier in de ABClub, en toen al was er voldoende lof! 'Wat in België kan, kan ook in Denemarken: prima, meeslepende gitaarsongs aaneensmeden én ze ook nog eens live zeer overtuigend brengen. Het klinkt eenvoudig als er weer zo'n catchy lied zich in je hoofd nestelt. Bij Saybia zijn dat dan bijvoorbeeld de singles 'The Day After Tomorrow' of 'The Second You Sleep'. Maar, zoals de groeiende fanbase zal beamen: 'je moet het maar doen'. Zonder meteen te vergelijken denken we hier gelijk even aan het huidige succes van ARID en andere ZORNIK's die zich succesvol meten met internationale klassebakken als RADIOHEAD en COLDPLAY. Emoties en rock kunnen weer melodieus samengaan ...'
Dat was toen, en gelukkig is er nu weer meer van dat op de derde cd 'Eyes On The Highway', nog altijd bij EMI. Na een recente, volle Bota-Saybia eindelijk weer in de AB, deze keer de AB Box, ah ja!

Voorprogramma wordt het eveneens Deense Blake: een intrigerend vijftal rond zangeres Mathilde Lunderskov, te situeren op het breukvlak tussen cabaret en pop noir, daar waar bvb ook Goldfrapp thuishoort.

Klikkerdeklik

Verder klikken:

Ook op dinsdag 28 oktober 2008:

Shortcut naar deze pagina