Boxout

Brugs Bier Festival

Brugs Bier Festival

Details

Datum Zaterdag 15 november 2008
Plaats Brugge
Start 11u00
Einde Zondag 16 november 2008 om 21u00
Type Happening

Meer info

Op zaterdag 15 en zondag 16 november 2008 organiseren De Brugse Autonome Bierproevers in samenwerking met het Brugse stadsbestuur de TWEEDE editie van hun bierfestival.

Dit jaar gaat het festival door in het volledige complex van de Halletoren. Fantastisch gewoon.

Uit de beginnersfoutjes hebben we geleerd en organisatorisch hopen we dat dit jaar alles op wieltjes zal lopen. Deze 2° editie wordt dus nog beter dan de eerste!

Wat serveren we u:

- 50 brouwerijen/bierfirma's zullen van de partij zijn met 180 verschillende bieren. (alle info via de link in de linkerkolom 'brouwers' en 'bieren')

- Voorstelling van het gloednieuwe eigen BAB-bier!

- Culinair:

ook het culinaire, lees gastronomische aspect hebben we opnieuw en niet meer dan terecht (!) een speciale plaats gegeven op en naast ons festival. Een absolute meerwaarde dus!

8 gerenommeerde chefs zullen zaterdag- en zondagnamiddag hun kookkunsten presenteren door nieuwe gerechten op basis van bieren, aanwezig op het festival, klaar te maken. (met projectie op grote schermen in de diverse zalen!)

Het moet worden gezegd: we leven in een prachtig bierland waar we ook op culinair en gastronomisch gebied voor niemand moeten onderdoen.

De combinatie van 'WEEK VAN DE SMAAK' en ons festival ... + de combinatie van gastronomie en bier! Perfect!

HOE WERKT HET?

U koopt een speciaal ontworpen proefglas van € 3 en tegen jetons van € 1.25 kunnen alle voorhanden bieren (180 !) gedegusteerd worden. Meestal is de brouwer aanwezig om uw vragen of bemerkingen te beantwoorden.

Proeven kun je alleen, of nog beter met enkele vrienden samen waarbij een wisseling van ideeën over de verschillende bieren zeker bijdraagt tot het plezant en bewust nuttigen van deze verschillende lekkernijen.

Klikkerdeklik

Verder klikken:

Shortcut naar deze pagina